BookaBooka op je bibwebsite

Je website is het belangrijkste digitale communicatiekanaal naar je publiek. Het is goed als bezoekers snel zien dat jouw bib BookaBooka aanbiedt en wat de voordelen zijn voor hen.

Centrale pagina over BookaBooka

Op het bibliotheekwebsiteplatform staat binnenkort een pagina over BookaBooka klaar om over te nemen bij ‘in afwachting van moderatie’. Je kan de pagina kant-en-klaar overnemen of aanpassen naar wens.

Lees hoe je pagina’s overneemt op je website.

BookaBooka snel zichtbaar maken op je website

Zorg dat de info op verschillende plekken te vinden is op je website: plaats een nieuwsbericht op de startpagina, plaats een beeld in de banner met de knop, neem het op in doorverwijspagina’s, in de hoofdnavigatie en doormat-navigatie. Link telkens door naar de centrale pagina over BookaBooka.

Zo kan je de bibliotheekwebsite aanpassen en bewerken.

Voorbeeldteksten

Voorbeeldtekst 1

Beleef de magie van voorlezen met BookaBooka

Voorlezen is meer dan een ritueel; het is een reis. Met BookaBooka dwaal je samen met je kind door magische landschappen, ontmoet je betoverende personages en beleef je onvergetelijke momenten.

Zo werkt het (link naar je BookaBooka-pagina)

Voorbeeldtekst 2

Leeskriebels met de BookaBooka-collectie van de bib

Lees samen met je kind de digitale kinderboeken van BookaBooka. Schermpjestijd wordt BookaBookatijd, een moment waarop kinderen zich volledig kunnen verliezen in hun favoriete boeken, ondergedompeld in de magie van lezen.

Zo werkt het (link naar je BookaBooka-pagina)